Terug naar de hoofdpagina
Home
Bekijk de prijslijst
Kaartje van de omgeving
Bekijk de indeling van het appartement
Appartement
Bekijk de omgeving
Prijslijst

Omgeving


AppartementKaartjes


IndelingContact
U bevindt zich direct aan het Lipnomeer, midden in het beschermde natuurgebied Zuid-Bohemen, waar oeroude naaldbossen de lucht schoon en zuiver houden. Het appartement is gesitueerd in het kleinschalige vakantiepark Riviera Lipno. Een nieuw park, schitterend gelegen aan het Lipnomeer.

Over het gras bereikt u het strandje aan het meer. Binnen enkele minuten lopen bent u  op het naastgelegen park Marina Lipno, waar u  tegen betaling gebruik kunt maken van het subtropisch zwembad. Daar kunt u ook een electroboot of een zeilboot huren.
Iets buiten het park vindt u een nieuw geconstrueerde winkelstraat met tal van winkeltjes, waaronder een prima restaurant. Cafétjes, supermarkt, informatiecentrum, pinautomaat, restaurants, fiets- en bootverhuur, zwembad, strandje en voor de winter de skipiste, vindt u allemaal op loopafstand.

Ook vindt u hier een zomer rodelbaan en even verderop een 9-holes golfbaan.
In de directe omgeving vindt u het oude, schilderachtige middeleeuwse stadje Český Krumlov. Dit mag u absoluut niet overslaan. In de kronkelende straatjes ontdekt u curieuze boetiekjes, traditionele bierbrouwerijnen, romantische doorkijkjes en statige kastelen. Op het centrale plein heerlijk verpozen op één van de vele terrasjes !

Afstanden
Praag: 202 km.Salzburg: 190 km.München: 279 km.Omgeving
Riviera Lipno
6-8 persoons luxe appartement