Terug naar de hoofdpagina
Home
Bekijk de prijslijst
Kaartje van de omgeving
Bekijk de indeling van het appartement
Appartement
Bekijk de omgeving
Prijslijst

Omgeving


AppartementKaartjes


IndelingContact
Het appartement biedt ruimte aan maximaal 8 personen.

Woonkamer met luxe slaapbank, uitgeklapt als normaal bed van 160x200, een riante 3-zits bank van het Italiaanse merk Pols. In drie seconden kan deze worden uitgevouwen tot een volwaardige tweepersoons bed (zie video). Verder een 2-zitsbank, luie stoel, wandmeubel en salontafel. In de woonkamer vindt u tevens een televisie met satellietontvangst, zodat u geen Tsjechisch hoeft te leren om geïnformeerd te blijven! U kunt hiermee o.a. de Nederlandse zender BVN ontvangen. Er zijn ook een DVD-speler en wat DVD's.

Keuken, U-vormig:  uitgerust voor 8 personen, grote eettafel, waterkoker, koffiezetapparaat, oven, magnetron,  vaatwasser en een grote koelkast met vriesvak.
Al dat gemak zorgt er mede voor dat er genoeg tijd overblijft om te doen waar u eigenlijk voor komt: genieten van de rust, de omgeving, en goed gezelschap.

Drie slaapkamers met elk 2 bedden. Twee slaapkamers met eigen wastafel.

Badkamer
: wastafel, douche met thermokraan en  toilet.
Tweede toilet:
Erg handig, er is ook een aparte toilet in de gang.

Balkonterras met 8 stoelen en 2 tafels, compleet met tafelkleedjes en  stoelkussens, U zit ruim, oppervlakte terras ca 20 m2. Het leent zich uitstekend voor een lui ontbijt in de ochtendzon. Het onvergetelijke uitzicht over het Lipnomeer krijgt u er gratis bij.

Voorzieningen: Bij de receptie kunt u tegen betaling gebruik maken van  wasmaschine en droger.

Klik op de links voor een inkijkje in het appartement
Riviera Lipno
6-8 persoons luxe appartement

Appartement
Woonkamer / Keuken / Slaapkamers / Balkonterras